torsdag 4. juni 2009

Hvor forsvant siste uke?

Dagene går kjempefort. Tom Ivar har ferie og ser glassaktig ut i blikket hver kveld, men påstår at han er kjempefornøyd. Han har i hvertfall ikke tid til å tenke på jobb.


I pinsen ble det flere turer til skogsbadevannet for nedkjøling av varm Picard. Det er veldig fin sosialiseringstrening, for der er det på fine dager mange familier med småbarn og det er alltid noen som har lyst til å hilse på verdens søteste valp. Området er også populært for hundelufting, så det blir alltid anledning til å hilse på vennlige artsfrender.

På valpekurs i går var kursleder Anne mektig imponert over stjernens utvikling siden første kurskveld. Nå er hun langt mer utadvendt og mye mindre redd. Dessuten er hun så flink - når hun klarer å glemme de andre valpene. I går ble det trent mer kontakt, gå på plass, sitt og bli, samt innkalling. Alt gikk over all forventning, men så var hun også rimelig sliten da timen nærmet seg slutten. Deretter sov Elbereth for første gang hele natten igjennom. Nå er vi veldig spente på om det kommer til å fortsette.
I dag har hun begynt å vise interesse for yogapositurer, kanskje det blir neste kurs?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar