søndag 31. mai 2009

Første uke er overstått

Livet har vært annerledes den siste uken. Det føles som å ha spebarn i huset igjen. Det viktigste som forelder i den perioden er å sørge for å få nok søvn ved å sove når den lille sover, slik at man kan være tilstede og gi gode opplevelser i våkeperiodene.

Elbereth har opplevd mye den første uken og har nok vært mer urolig enn normalt. En del skyldes uerfarne valpeforeldre som ikke skjønte at valpen godt kan lokkes til å sove mer selv om den åpner øynene og rusler rundt litt. Vi er litt mindre lærenemmen en prinsessen, men i går føltes det for første gang som en rolig dag. Det begynte med en god natts søvn med bare én tur ut i løpet av den perioden mor definerer som natt. Så var antagelig kombinasjonen av ormekur og varm dag med på å gjøre den lille trett. Hun sov godt ute i nesten fire timer midt på dagen, og hadde relativt korte aktive perioder før hun på nytt tok en lur.

Da vi var hos veterinæren på fredag for å kjøpe ormekur og avtale vaksinasjon, ble hun veid til 6,6 kg. Elbereth fikk leke på venterommet med veterinærenes vennlige hunder og veterinærene selv syntes det var spennende å møte en Picard - som de ikke kjente til fra tidligere.


Elbereth elsker plenen, men pinseaften var det varmt i solen.

1 kommentar:

  1. Hva PEN hun er og hvilke ører!!! Ha, ha...mer urolig enn normalt...bare vent. Neida. Vi gleder oss til å høre fortsettelsen om livet sammen med Elbereth. Hilsen Malin og Eric

    SvarSlett