lørdag 4. april 2009

Bratt læringskurve og stort innkjøp

På vei fra panting av to handlevognlass med tomflasker i formiddag, så vi plutselig et skilt med "Alt skal vekk - 40%" utenfor en dyrebutikk. Dette kunne vi ikke la gå fra oss uten i det minste å titte.

Da vi var kommet inn, ble vi stående å se på reisebur i forskjellige størrelser og utforminger, og skjønte etterhvert at vi ikke visste hva vi trengte. Raskt ble vi enige om at vi måtte hjem og sjekke hvor stort bur vi skulle ha, hvilken type som ville være sikker til bilbruk, samt hvilket annet utstyr vi ville få behov for. Vi sjekket via canis.no, nkk og google det vi lurte på og lærte mye på kort tid.

Tilbake i butikken fikk vi med oss et solid reisebur i riktig størrelse for en Picard-dame, stort sammenleggbart bur til å bruke innendørs som soveplass (godt egnet til å tas med på besøk og overnattingsreiser), diverse matskåler, hundebørste, hundetannbørste og et par leker. Veldig kjekt å få alt dette til bare hundre kroner mer enn bilburets ordinære pris. Vi er godt fornøyd, men det føles litt merkelig å ha alt dette i hus allerede, siden vesla bare er elleve dager gammel og veldig langt unna.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar