tirsdag 21. april 2009

Planlegging

Det nærmer seg, det nærmer seg. Om 11 dager er vi i Århus og får treffe vår lille Picard-pike. Da det var 14 dager igjen og jeg nevnte det for Sebastian, ville han straks vite hvor lenge det er til vi får henne hjem og han ble meget skuffet da han skjønte at det ville ta ytterligere tre uker etter besøket. Godt er det, sier nå jeg, for der er mangt og meget som må være i orden før man får ta med seg en liten firbent pelsdott over landegrensen. Innførselstillatelse skal man ha søkt om noen uker i forveien for at den skal rekke å bli saksbehandlet i tide, og før man kan søke må valpen ha fått både ID-nummer og pass.

Vi har i hvertfall etter mye leting etter passende valpekurs fått meldt oss på et i nærområdet. Det var en stund vi trodde vi ville måtte ta til takke med et intensivt weekend-kurs i slutten av juni - vi ønsket ikke å vente til høsten - men så starter det heldigvis et kurs i slutten av mai som vil gå 2 ganger i uken i 5 uker.

Susanne er snill og sender ofte bilder. Her er valpene blant Tusenfryd på sin første to-minutters tur i haven. De ble litt engstelige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar